Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a szublimációs nyomtatás?

A szublimációs nyomtatás a legtökéletesebb minőséget biztosító digitális transzfernyomtatási technológia műszálas textilek, valamint előkezelt tárgyak nyomtatásához.

A technológia lényege hogy a tinta egy bizonyos hőfok felett gáz halmazállapotúvá válik és a nyomtatási folyamat közben a megnyomott tárgyak felületébe transzferálódik. Ez a technológia a legtökéletesebb minőséget biztosítja műszálas textilek nyomtatásához, mivel a színezék behatol a textilszálak közé, és nem csak a felületén marad meg.

A szublimációs nyomtatóval nyomtatott anyagok ragyogó színűek, moshatók, ellenállnak az UV fénynek és a vegyszereknek.


Mi a rendelés menete?

Keress fel minket személyesen, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot e-mail-ben. Ha rendelkezel saját grafikával, küldd el nekünk a nevekkel és a hozzájuk tartozó mezszámokkal együtt, valamint, írd le részletesen mit hogyan szeretnél elhelyezni. Ha nincs meglévő grafikád, vagy saját ötleted, mi megtervezzük neked.


Hogyan tervezhetek egyéni grafikát magamnak?

Ha te magad akarod megtervezni, vagy megterveztetni a grafikát, vedd fel velünk a kapcsolatot e-mail-ben, és elküldjük neked a szabásmintát.


Mennyi időt vesz igénybe a grafikai tervezés?

A grafikai tervezés ideje a megrendelt grafikától függ. Abban az esetben, ha vektoros grafikát, küldesz, akkor természetesen nincs tervezési költség, így csupán a nyomtatásra előkészítés költségét kell kifizetni, ami 2500 Ft.


Mennyi ideig tart a termék elkészítése?

Ha elkészült a grafika, onnantól számítva 2-3 hét alatt készülnek el a megrendelt termékek.


Van-e lehetőség darabonkénti utánrendelésre?

Igen, akár egy darab utórendelésére is van lehetőség.


Az árak miért csak irányárak?

Mivel az árak nem tartalmazzák a grafikai tervezés költségét, így fix árat csak a végleges tervezési költségek ismeretében tudunk adni.


Rendelhetek-e csapatmezt különböző méret összeállításban?

Igen, az alsók és felsők méretei bárhogy kombinálhatók.


Hogyan kapom meg az elkészült terméket?

Az elkészült termékeket postán vagy futárszolgálattal küldjük el, de van lehetőség személyes átvételre is a kapcsolatok menüpontban található címen.