A világ 10 legextrémebb kosárlabda pályája

10. Az Amerikai Haditengerészet hadihajója

2011-ben és 2012-ben az egyetmi kosárlabda bajnokság részeként, a kosárlabda és a tengerészet népszerűsítése érdekében mérkőzéseket rendeztek egy repülőgéphordozó anyahajón!

9. St Lawrence Market
Nagyszerű érzés lehet ilyen szép színes pályán játszani!

8. Izlandon egy lakatlan sziget
Semmi más nincs körülötted, csak egy kosárpálya. Ball is life!

7. FIBA tengeri pálya
Ez a pálya is a vízen helyezkedik el, ugyanúgy mint a hadihajó. A pályát először a FIBA használta 2013-ban egy rendezvényen Szlovéniában.fiba-basketball-court-on-the-sea.png

 6. Kambodzsa úszó pálya
Ez sokkal vagányabb, mint az előzőekben felsorolt pályák, mivel sokkal egyszerűbb azoknál, és sokkal kevésbé hivatalos. Ez a hétköznapi emberek pályája, nem pedig egy nagy eseményé.
sr805nnl.jpg

5. Tengerparti pálya (Belize)
Tudnál ennél jobb helyet kosarazni? Igazi álompálya! És még egy póni is jár hozzá!belize-basketball-court.png

 4. 3D pálya Münchenben
Igen, ez valóság! Nyilván kosarazni nem a legpraktikusabb, de kinézetre az egyik legőrültebb. És nagyon feldobja az iskola kinézetét is!
markus-buck-munich-court.jpgmunichs_trippedout_basketball_court.jpg

3. Sötétben világító pálya
Ez a pálya Németországban található, sötétben pedig világít a képeken látható módon. Nagyon hangulatos esti kosarazásokhoz, vagy éjszakai zsákolóversenyhez.
glow-in-the-dark-basketball-court.png

2. Pálya az Eiffel torony tövében
Ezt a pályát ideiglenesen, a Quai 54 nevű streetball torna kedvéért építették 2014-ben. Brutális pálya, szenzációs környezetben!

1035x691-basket1800-1405015346.jpg

1. Rucker Park
Természetesen a New York-ban található Rucker Park került listánk élére. A kosárlabdázás és streetball egyik leghíresebb szentélyében csak a legjobbak léphetnek pályára. Minden évben számos NBA sztár teszi tiszteletét a mérkőzéseken, és nem csak a lelátókon.
1365722577_rucker6-760518.jpg
Kevin Durant a Rucker Park-ban: